Úvodná stránka > guldan architects > 2013 > Tienidlá trochu inak
guldan architects

2013 

Tienidlá trochu inak

Ak hľadáte chládok pred horúcimi slnečnými lúčmi, ste na správnej adrese. My vám ponúkame tienidlá od renomovaných talianskych spoločností. Práve v Taliansku vedia, ako si užiť horúce leto v príjemnom chládku estetických slnečníkov.

Odporúčame rodinnú firmu FIM s viac ako 100 ročnou tradíciou. Vďaka ich zanieteniu pre vytváranie priestorov, ktoré sú vzdušné, svieže a súčasne chránené pred slnkom, vznikajú nové a nadčasové produkty vo svete tieniacich systémov. Ich obchodná politika je jasná. Dizajn aj výroba priamo v Taliansku, aby mohli udržať najvyššiu možnú kvalitu a dizajn svojich výrobkov pre klientov vo viac ako 40 krajinách sveta.

Prvotné materiály sú vysokej kvality. Konštrukcie sú vyrábané z dreva, hliníka, alebo nehrdzavejúcej ocele. Fim využíva technicky vyspelé akrylové tkaniny (nepremokavé a nepriepustné), ktoré sú konštruované na pobyt v exteriéri.

Tienidlá Fim nie sú len ochranou pred slnkom, ale aj nadčasovým a elegantným doplnkom do exteriéru súkromných záhrad či hotelových priestorov. Produkty FIM sú známe svojou trvácnosťou v čase i v dizajne.

Produkt, ktorý je vlajkovou loďou spoločnosti FIM je jedinečný Flexy. Jednoduchý elegantný dizajn, vysoká kvalita a variabilita použitých materiálov a flexibilita v rozmeroch je to čo definuje Flexy. Ideálny, ak chcete, aby Vaše tienidlo splynulo s priestorom.

Ombrellificio Veneto už od roku 1983 vyrába slnečníky, ktorých variabilita je nekonečná. Veľké, malé, s centrálnou nohou, či bočnou, jedno, alebo viacramenné v mnohých farebných kombináciách. Je len na Vás, ktorý si vyberiete. Ombrellificio Veneto je firma, ktorá uspokojí potreby súkromného klienta i veľkého reštauračného zariadenia. 

NÁJDETE NÁS - ATELIÉR:

NewGardenDesign s.r.o.

GuldanArchitects s.r.o.

Langsfeldova 36
811 04 Bratislava

E-mail: info@newgardendesign.sk
office: +421 903 918 180
ateliér krajinnej architektúry: +421 903 918 180

       

 

© 2012 NewGardenDesign, Created by Teesys